30 Aralık 2009 Çarşamba

Domates tohumları

Tamamen doğal domates tohumlarına kavuşmayı heyecanla bekliyorum. Daha önce bir komşumun getirdiği kokteyl domates fidesini dikmiş ve büyüdüğünde yediğim domateslerin tadına doyamamıştım. Umarım üstüne titreyerek yetiştireceğim yeni domatesleri de büyütebilir ve paylaşabilirim.

4 yorum:

  1. Merhaba,nasılsınız?Sanırım yeni blog açtınız.Bu yıl ben de ilk defa pembe domates dikeceğim.Umarım deneyimlerinmizi paylaşma imkanımız olur.Sevgi ve salamlarımla.

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu yıl katıldım sizin gibi sezonu heyecanla bekliyorum. Size başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. merhaba, uzun zamandır bloğuma bakmadığım için yorumunuzu yeni okudum. İlginize teşekkür ederim. Ben bir grup tohumlarımı çoktan çimlendirdim bie. Yakında diğerlerini toprağa kavuşturacağım. Resimlerini çekiyorum sizlerle paylaşacağım.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. merhaba
    öncelikle çimlenmiş tohumlarınız fideye, daha sonrada meyveye dönüşmesini diliyorum
    ben samsundan kamil sizingibi bu işe hevesli biriyim bende bu yıl PDA nın gönderdiği tohumların çimlendirip meyveye dönüşmesini bekleyenlerdenim umarım hepimiz bu ruyamızı gerçeğe dönüştürürüz
    çalışmalarınızı takip edeceğim zira bende tecrübesiz bir üreticiyim .
    bilgilerimizi ve deneyimlerimizi bu platformda
    paylaşmamız çok güzel birşey.
    bende yaptıklarımı kendime açtığım blog da yayımlayacağım en azından bir birilerimizin eksikliklerini böylece gidermeye çalışacağız
    size bu serüveninizde başarılar diler bol ve bereketli bir mevsim dilerim
    saygı ve selamlar..

    YanıtlaSil